Simppelisti ihan perinteinen kermakakku! Karpalo ja kinuski on vaan huippuhyvä yhdistelmä.
Ja ohje tulee tässä:
Viiden munan kakkupohja, 24 cm vuoka
Kostutus maidolla.
Täytteeksi:
Kinuskikerma:
2 dl kuohukermaa
1 dl sokeria
(keitä kinuskiksi, jäähdytä ja vaahdota)
+
2 dl kermaa vaahdotettuna
(yhdistä)
Jemmaan kinuskikerman kanssa:
karpalohilloa
(karpaloita
+ marmeladi-/hillosokeria ohjeen mukaan valmistettuna)
Kinuski pinnalle:
2 dl kuohukermaa
1 dl sokeria
pieni nokare voita
Pursotuksiin:
1/2 l kermaa
Valmista kinuskikerma. Keitä pintaan tuleva kinuski. Leikkaa kakkupohja kolmeksi levyksi. Kostuta levyt kevyesti maidolla, levitä väliin reilusti karpalohilloa ja kinuskikermaa. Levitä vielä hieman lämmin kinuski kakun pinnalle. Vaahdota pursotukseen tuleva kerma. Sivele reunat ohuesti kermavaahdolla. Pursota reunat ja koristele pinta karpaloilla.
*****