Friggs ja Ruoka.fi haastoivat ruokabloggaajat tutustumaan Friggs -riisikakkuihin ja valmistamaan herkullisen Friggs -välipalan. Käy äänestämässä suosikkireseptiäsi 2.3.2016 mennessä Ruoka.fi:ssä ja voit voittaa 100€ lahjakortin!
*****
Melonisalaatti
Friggs
-hampunsiemen&mustapippuri riisikakkuja
vihersalaattia/salaattisekoitusta
melonia/meloneita
kuutioituna
Aurajuustoa
öljyä
hiven suolaa ja
mustapippuria
muutama tippa esim
balsamiviinietikkaa
Revi salaatti
lautaselle. Kuutioi pinnalle meloni ja juusto. Mausta öljyllä,
suolalla ja mustapippurilla. Riko pinnalle riisikakku.
*****
Voimapirtelö
1 Friggs
chiansiemenet&merisuola maissikakku
2 dl omenatuoremehua
n. 10 pinaatinlehteä
(tai hieman lehtikaalia)
½ baanaania
paloiteltuna ja pakastettuna
2 rkl rahkaa
½ dl jäisiä
marjoja esim. puolukoita
tl hunajaa
Blendaa
tehosekoittimessa tai sauvasekoittimella sileäksi.
*****
Provence
uuniriisikakku
Friggs-pellavansiemen-rosmariini
riisikakkuja
juustoraastetta
tomaattia
valkosipulia
yrttejä (esim
yrttisekoitus Provence)
ripaus sokeria
oliiviöljyä
Levitä riisikakut
pellille. Raasta juusto ja ripottele se riisikakuille. Viipaloi
juuston päälle tomaattia. Mausta sokerilla, yrteillä,
hienonnetulla valkosipulilla ja oliiviöljyllä. Kuumenna uunin
yläosassa esim grillivastuksen alla kunnes juusto on sulanut ja
hieman ruskistunut.
*****