Suklaakurssilla



Ihanaa! Pääsin eilen MBakeryn ja Confetin järjestämälle suklaakonvehtikurssille MBakeryn tiloihin. Mielettömiä herkkuja oli vitriini pullollaan ja ilmapiirissä upea positiivinen vire. Muutama tunti vierähti nopeasti ja oli hienoa temperoida ammattilaisen opastuksella. Tulossa siis konvehtipostauksia, kunhan ensin saan tarvikkeet haalittua kasaan. Ensinälkään tässä kuitenkin konvehtitäytteen ohje, joka toimii myös kakun täytteenä ja jota on helppo varioida.

Marjaisa tryffelitäyte:

400 g laadukasta suklaata (tumma, maito tai valkoinen)
170 g marjapyrettä maun mukaan
90 g voita


Sulata suklaa mikrossa. Kiehauta marjapyree kattilassa ja sekoita suklaaseen. Lisää joukkoon kuutioitu voi ja sekoita tasaiseksi. Jäähdytä paksummaksi, jos käytät kakkujen täytteenä.

P.S. Valkosuklaa-passion oli taivaallista!