Klassinen herkku makeanhimoon perinteiseen retrotyyliin:
Mokkapalat
4 munaa
3 dl sokeria
4,5 dl vehnäjauhoja
1,5 dl kaakaojauhetta
2 tl leivinjauhetta
100 g sulatettua voita
prk (120 g) smetanaa
Kuorrutus:
250 g tomusokeria
rkl kaakaojauhetta
30 g voita sulatettuna
n. 2 rkl vahvaa kahvia (espressoa, tuplamitalla single)
Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. Sekoita kuivat aineet keskenään. Sekoita vaahdon joukkoon smetana, jauhoseos ja voi vuorotellen. Jauhoissa kannattaa muuten käyttää siivilää tai jauhotinta, näin taikinasta tulee kuohkea. Paista 200 asteessa juuri ja juuri kypsäksi, 15 - 20 min. (Sopivan kokoiseksi todettu paistoastia oli ainakin 37 x 24 cm irtopohjavuoka.) Kuorruta jäähtyneenä.