Kirjoittaja Blogia kirjoittaa Mia, visuaalinen verbaalikko Turun seudulta. Blogin pitämisen aloitin 2013 tallettaakseni kuvia ja ohjeita ja se osoittautuikin mielenkiintoiseksi harrastukseksi.
  Olen pienestä asti rakastanut ruuanlaittoa. Oikeastaan makeat leivonnaiset ja kakut tulivat vasta aikuisiällä lasten syntymän jälkeen. Blogin nimi keksittiinkin lapseni kanssa, ja se tuli silloisesta lempikirjasta, Kaarina Helakisan Peukaloputti ja Luumupuu
  Muistan, kuinka lapsena siskon kanssa tuunattiin omat kakkureseptit, mitä milloin kaapista löytyi. Joskus onnistui, joskus ei... Niin se taitaa olla vieläkin. Olen aina ollut kova ruuanlaittaja ja kotikokki. Alan koulutustakin on hieman mutta tärkein oppi tulee kuitenkin vanhemmilta, isovanhemmilta ja elämästä. Kunnianosoituksena äidille löydät hänen kuvansa etusivulta.
  Leivon siis suolaisia ja makeita mutta laitan myös ruokaa laidasta laitaan. Koulutukseltani olen myös floristi ja puutarha sekä kukat ovatkin myös yksi hurahdukseni.
  Osallistun myös perheeni kanssa ravintolapäiviin vaihtuvilla teemoilla, joissa myös musiikki on yleensä mukana harrastuksiemme myötä. Rakastan luontoa ja ravintolapäivää vietetäänkin toistamiseen Kurjenrahkan kansallispuistossa Savojärven tuntumassa. Tilamme nimi on Metsäranta, josta ravintolapäivän nimitys juontaa.

  Suunnittelu ja uuden luominen on ihanaa, samoin kuvaus on tullut mielipuuhaksi blogin myötä. Kuvat ja reseptit ovat siis omiani (ellen erikseen mainitse), joten mukavaa, jos mainitset lähteen käyttäessäsi niitä. Kiitos.


  Toivon, että nautit blogistani ja innostut mukaan leipomaan, kokkaamaan, kuvaamaan...
Tai sitten vain nautit!

  Kuulen mielelläni palautetta, kommentteja, toiveita... Terveisesi voit jättää vieraskirjaan tai ottaa yhteyttä sähköpostitse: jauhoputti@gmail.com

Ja käythän myös facebookin puolella tykkäämässä!
Maistuvin terveisin,

MiaEi kommentteja:

Lähetä kommentti