Kirjoittaja Blogia kirjoittaa Mia, visuaalinen verbaalikko Turun liepeiltä. Blogin pitämisen aloitin 2013 tallettaakseni kuvia ja ohjeita ja se osoittautuikin mielenkiintoiseksi harrastukseksi.
  Olen pienestä asti rakastanut ruuanlaittoa. Oikeastaan makeat leivonnaiset ja kakut tulivat vasta aikuisiällä lasten syntymän jälkeen. Blogin nimi keksittiinkin lapseni kanssa, ja se tuli silloisesta lempikirjasta, Kaarina Helakisan Peukaloputti ja Luumupuu
  Muistan, kuinka lapsena siskon kanssa tuunattiin omat kakkureseptit, mitä milloin kaapista löytyi. Joskus onnistui, joskus ei... Ja elämän myötä se tämäkin oppi on pääasiassa karttunut. Olen aina ollut kova ruuanlaittaja ja kotikokki. Alan koulutustakin on hieman mutta tärkein oppi tulee kuitenkin vanhemmilta, isovanhemmilta ja elämästä. Kunnianosoituksena äidille löydät hänen kuvansa etusivulta.
  Leivon siis suolaisia ja makeita mutta laitan myös ruokaa laidasta laitaan. Koulutukseltani olen myös mm. floristi ja puutarha sekä kukat ovatkin myös yksi hurahdukseni. Sesonkiaikaan käytänkin runsaasti oman puutarhan antimia.

 Kuvat ja reseptit ovat omiani (ellen erikseen mainitse), joten mainitsethan lähteen käyttäessäsi niitä.


  Toivon, että nautit blogistani ja innostut mukaan leipomaan, kokkaamaan, kuvaamaan, puutarhahommiin...tai ihan muuten vain nauttimaan.

  Kuulen mielelläni palautetta, kommentteja, toiveita... Terveisesi voit jättää sivuille tai ottaa yhteyttä sähköpostitse: jauhoputti@gmail.com. Myös yhteistyöt kiinnostaa.

Maistuvin terveisin,

Mia
(kuva: Kari Hautala / Otavamedia)