Kakku vauvakutsuille

Mekon "pitsireunat" pikeeristä

Baby shower-juhliin tein vaippakakun lisäksi "masukakun". Muoto kakkuun saatiin kasaamalla kakut kulhoihin, kääretorttupohjaa kerroksittain puolukkahillon ja kinuskikerman kanssa. Ihana makuyhdistelmä!  Kinuskikerma on helppo ja halutessa siihen voi lisätä rahkaa tai tuorejuustoa. Keikautettavan kakun täytteet eivät saa olla liian löysiä mutta esim. liivatettakaan ei yleensä tarvita.


Kinuskikerma

2 dl fariinisokeria
2 dl kuohukermaa

4 dl (vispattavaa) kermaa

Keitä kinuski (n.30 min.) ja jäähdytä. Vatkaa kerma vaahdoksi. Vaahdota myös kinuski.
Yhdistä kermavaahdon kanssa.



Helmiäistomulla satiininauhaksi


Tulevalle prinsessalle ja vähän äidillekin.

Kakun sisälle on piilotettu lisää lahjoja.

Äiti taitaa rakastaa perhosia ja kimallusta.